Main content

Inhoud

Eten onderweg

Je bezoekt een stad of je bent onderweg met de trein of auto en je hebt zin in een hapje eten. Gelukkig kan dat plantaardig. Wij helpen je op weg.

Op reis of op bezoek in een onbekende stad? Op Happy Cow vind je restaurants en gezondheidswinkels. Ze hebben ook een app die je kunt downloaden.

De betere koffiezaken hebben de optie voor soja- of andere plantaardige melk in plaats van koemelk. Voorbeelden zijn Bagels & Beans en Starbucks. Op de grotere treinstations heb je veel keus uit plantaardige tussendoortjes. Bijvoorbeeld de Veggie Delite van Subway, de Balanssalade van de Hema, of gemengde nootjes of een Qizini Houmous Peppadew wrap van de Kiosk. De AH to go heeft een ruim aanbod: naast de basic producten als vers en gedroogd fruit, hebben ze ook crackers met hummusdip, wraps, bulgursalade, couscousvruchtensalade met sinaasappelgemberdressing, spinazie quinoa-noten-salade met sesamdressing en falafelcousous salade met granaatappel vinaigrette.

Op de grotere treinstations zijn er verschillende plantaardige snacks verkrijgbaar. Naast basisproducten zoals vers en gedroogd fruit, crackers en noten, kan je ook vegetarische sandwiches vinden, wraps, en salades vinden. Voorbeelden van winkels in stations zijn ondermeer Subway, Panos, Carrefour Express en Proxy Delhaize.