Main content

Inhoud

Vegan producten: de nieuwste en de aanbiedingen

Waar kan je terecht als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste vegan producten? En hoe kan je zien of jouw favoriet weer in de aanbieding is? Wij hebben een lijstje voor jou gemaakt, zodat jij niet uren hoeft rond te zoeken.

Full size
Alpro yoghurt keert regelmatig terug in de aanbieding in grote supermarkten
  • Martine deelt op Gewoon Vegan regelmatig nieuwe producten uit de supermarkt die ze heeft uitgetest: van 'vleesvervangers' zoals vegan burgers tot koekjes die 'toevallig' vegan zijn, allerlei plantaardige producten passeren de revue. Compleet met een recensie, lijstjes met alle ingrediënten en informatie over waar de producten te verkrijgen zijn.
  • Miriam deelt op The Veggie Reporter elke week de vegan aanbiedingen van de week in de supermarkt. Ideaal, want zo hoef je niet zelf alle folders door te bladeren.
  • Ben je meer van Instagram? Judith deelt dezelfde aanbiedingen elke dag in haar Insta Stories en op haar pagina kun je overzichten per supermarkt zien.
  • Suzanne van Wat eet je dan wel deelt regelmatig vegan producten die ze tegenkomt in de supermarkt in de rubriek Vegan in de supermarkt.
  • Op veganaanbiedingen.nl vind je alle vegan aanbiedingen van de grote supermarkten. Deze pagina krijgt iedere week een update. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen.

Heb je meer tips nodig over vegan producten kopen in de supermarkt? Kijk dan hier op onze eigen pagina over boodschappen doen.

Een overzicht van vegan producten in allerlei categorieën vind je op Vegan Wiki.