Main content

Inhoud

Het jachtseizoen is geopend

Kom in actie!
Jacht
Kom in actie!

Petitie

Jacht
Petitie

Protest in Zandvoort

Jacht
Protest in Zandvoort
Ideal
Visa
Mastercard
Paypal

Ban de jacht

Dieren worden in onze samenleving bejaagd in hun natuurlijke habitat. Vaak onder het mom van faunabeheer gaan jagers op pad om op dieren te schieten. Animal Rights pleit voor een nieuwe visie op de flora en fauna, waarin naast soortenbehoud ook de belangen van individuele dieren worden meegenomen. Wij vinden dat wilde dieren erbij horen in ons land.

Hunt saboteurs

Onze hunt saboteurs trekken er met regelmaat op uit om te demonstreren tegen de jacht en dieren in het veld te beschermen. We doen dit altijd vreedzaam en geweldloos. Vaak zijn we getuige van schokkende jachtmisstanden, onze onthullende beelden maken verborgen dierenleed zichtbaar. Wij zijn de ogen en oren in het veld, beschermen wilde dieren en leggen jachtmisstanden vast. Klik hier voor zes tips tegen de jacht of help ons wilde dieren te beschermen met een donatie.

JACHTSEIZOEN

Vanaf 15 augustus is het jachtseizoen op eenden en konijnen in Nederland weer geopend. Deze dieren worden doodgeschoten, voor het plezier van een kleine groep jagers. Animal Rights roept iedereen op om beelden te maken en deze op te sturen naar info@animalrights.nl.

NieuwLicht volgde Animal Rights voor een item over de jacht, de uitzending is hier terug te kijken.