Main content

Inhoud

Help ons wilde dieren beschermen

In Nederland en België worden wilde dieren bij het minste of geringste gedood. Door middel van juridische procedures verzetten wij ons hier tegen. Ook trekken onze hunt saboteurs er met regelmaat op uit om te demonstreren tegen de jacht en dieren in het veld te beschermen. We doen dit altijd vreedzaam en geweldloos. Vaak zijn we getuige van schokkende jachtmisstanden, onze onthullende beelden maken verborgen dierenleed zichtbaar.

Help ons wilde dieren beschermen met een donatie!

Help de dieren
Help de dieren
Ideal
Visa
Mastercard
Paypal

Benieuwd naar onze juridische successen? Hier vind je een overzicht.

Je kan ook doneren via een eenmalige overschrijving op onze bankrekening:

  • Voor Nederland: t.n.v. Stichting Animal Rights NL 29 TRIO 0786 9390 79
  • Voor België: t.n.v. Animal Rights VZW BE 51 5230 8073 1862

Hoe je nog meer kan helpen

Vrijwilligers spelen een essentiële rol bij Animal Rights. Wij werken met een klein betaald team en worden ondersteund door een groot en gemotiveerd team vrijwilligers. Je kan je aanmelden als hunt saboteur, inschrijven voor onze nieuwsbrief en onze petities tegen de jacht tekenen.

De hunt saboteurs van Animal Rights trekken er sinds 2015 op uit om te demonstreren tegen de jacht. We doen dit altijd vreedzaam en geweldloos, maar onze bedoeling is duidelijk: het beschermen van zoveel mogelijk wilde dieren. Onze vrijwilligers zijn vooral actief in het weekend. Wil je meedoen? Geef je op via onderstaand formulier.