Main content

Inhoud

Updates

Slacht
Onderzoek: onverdoofd kelen, levend bij het afval en vele andere wantoestanden bij Tomassen Nieuws: 25 november 2022 Het is een puinhoop bij eendenslachter Tomassen Duck-To in Ermelo. Dat blijkt uit Woo-documenten die in handen zijn van Animal Rights. In het jaar 2021 zijn er tal van misstanden geconstateerd door de NVWA met ernstig dierenleed als gevolg.
Slacht
Honderden geiten dood door stalbrand in Vinkel Nieuws: 24 november 2022 Op dinsdag 22 november vonden er honderden geiten de dood door een stalbrand in het Brabantse Vinkel. Animal Rights was ter plaatse bij de 'ruiming' van de dieren.
Slacht
Nog steeds levend verkocht en gekookt: "Ze gillen het uit" Nieuws: 21 november 2022 Ondanks inspanningen van de gemeenten Utrecht en Amsterdam worden er in deze steden nog steeds levende kreeften en krabben verkocht op markten.
Jacht
Video: jager slaat haas dood met stok Nieuws: 17 november 2022 Op beelden die zijn gedeeld met Animal Rights is te zien hoe een jager een aangeschoten haas met een stok doodslaat. Het voorval vond plaats op woensdag 9 november in Overijssel.
Slacht
Levend gevild en meer ernstige misstanden in slachthuis Mulder Nieuws: 16 november 2022 In slachthuis Mulder in Twello zijn in de afgelopen jaren ernstige overtredingen op het gebied van dierenwelzijn begaan. Dat blijkt uit Wob-documenten die in handen zijn van Animal Rights.
Jacht
Hunt saboteurs succesvol in Hoeksche Waard Nieuws: 12 november 2022 Afgelopen zaterdag waren de hunt sabouteurs van Animal Rights weer actief. Er zijn twee jachtpartijen vastgelegd en verstoord. Missie geslaagd!
Jacht
Tegenreactie op criminalisering van Hunt Saboteurs Nieuws: 10 november 2022 Onze campagnecoördinator 'Ban de Jacht' reageert op de criminalisering van de Hunt Saboteurs van Animal Rights.
Slacht
Opnieuw 94.000 kippen 'geruimd' - bekijk de beelden! Nieuws: 8 november 2022 Op 2 november werden er 94.000 zogenaamde 'opfokhennen' afgemaakt in het Limburgse Ospel. Animal Rights was ter plaatse.
Animal Rights
Word jij onze nieuwe collega? Nieuws: 7 november 2022 Animal Rights Nederland zoekt een nieuwe campagnecoördinator voor de campagne Ban de jacht.
Slacht
25.000 vleeskuikenouderdieren afgemaakt in Neerkant - bekijk de beelden Nieuws: 4 november 2022 Afgelopen week werden er 25.000 vleeskuikenouderdieren -de ouders van ‘plofkippen’- vergast in het Brabantse Neerkant. Animal Rights was ter plaatse.

Pagina's