Main content

Inhoud

Updates

Dier­proeven
REACH is het grootste dierproefprogramma ter wereld Nieuws: 19 juli 2019 De REACH vereist resultaten uit dierproeven om de veiligheid van chemische stoffen voor de gezondheid van mens en milieu te waarborgen. Op tien jaar tijd werden door REACH miljoenen dieren gebruikt in giftigheidsexperimenten.
Jacht
Jagers mogen nekken kraaiachtigen breken Nieuws: 17 juli 2019 Onbegrijpelijk besluit van de provincie Gelderland, wij stappen naar de rechter.
Slacht
Animal Rights in overleg voor meer plantaardige kazen in supermarkten Nieuws: 16 juli 2019 Animal Rights is in momenteel overleg met enkele supermarkten om ook het aanbod van vegan kazen te vergroten of op te starten.
Dier­proeven
Animal Rights voert campagne tegen nieuw megalab Nieuws: 16 juli 2019 Zweedse onderzoekers willen een nieuw mega-proefdiercentrum bouwen waar honden, katten, apen, geiten, varkens, paarden, schapen en koeien worden gebruikt in experimenten.
Jacht
Ganzenredders succesvol in de Hoeksche Waard Nieuws: 15 juli 2019 Het is prachtig om te zien hoe groepen ganzen buiten het schootsveld van de jagers komen en veilig overvliegen.
Slacht
Kaas van mishandelde melkkoeien ook in Nederlandse & Belgische supermarkten Nieuws: 14 juli 2019 De kazen gemaakt van de melk van deze mishandelde koeien liggen in onze supermarkten en zieke dieren werden geslacht bij Vion.
Dier­proeven
Fondsen kiezen steeds vaker voor dierproefvrij onderzoek Nieuws: 13 juli 2019 Animal Rights voert al geruime tijd campagne om gezondheidsfondsen te mobiliseren te stoppen met het financieren van dierproeven.
Jacht
Hardhandige ganzenvergassingen in Lokeren Nieuws: 12 juli 2019 Eind juni zijn er in Lokeren in opdracht van het gemeentebestuur zeker tientallen ganzen vergast.
Jacht
Mars: red de damherten Nieuws: 11 juli 2019 Op zaterdag 5 oktober, de dag na dierendag, organiseert Animal Rights een mars door de straten van Zandvoort.
Dier­proeven
Mars voor sluiting apentestcentrum BPRC Nieuws: 11 juli 2019 Een DIER Een VRIEND en Animal Rights houden zaterdag 7 september 2019 een mars richting het apentestcentrum BPRC.

Pagina's