Main content

Inhoud

Updates

Jacht
Animal Rights woedend om partijdigheid politie Nieuws: 11 april 2021 Animal Rights is woedend over een serie berichten van de politie in Drenthe, waarin de korpsen fungeren als doorgeefluik van de Jagersvereniging.
Animal Rights
Het zeester verhaal - Maak een verschil! Nieuws: 10 april 2021 Het zeester verhaal is een perfecte illustratie van Animal Rights officieuze motto “Voor ons telt: elk dier is een individu met recht op leven en welzijn” en ethiek.
Jacht
Veelgestelde vragen over wasberen! Nieuws: 9 april 2021 Animal Rights wil dat de wasbeer wordt geaccepteerd als ingeburgerde soort.
Jacht
Spreeuwen uit nest gehaald en gebruikt als lokvogel Nieuws: 9 april 2021 Wilde, jonge spreeuwen worden uit het nest gehaald en gebruikt als lokvogel. De dieren komen in vangkooien terecht die dienen om soortgenoten te lokken. Onethisch en onacceptabel!
Dier­proeven
BREAKING: nieuwe undercoverbeelden onthullen het vreselijke lot van proefdieren Nieuws: 8 april 2021 Deze vreselijke beelden tonen dat er op geen enkel moment rekening wordt gehouden met de angst, pijn en stress van onschuldige dieren. Levende dieren worden geminimaliseerd tot wegwerpproducten.
Animal Rights
Animal Rights vecht Schouten’s permanente ontheffing voor circusolifant Buba aan Nieuws: 8 april 2021 Op 25 maart 2021 heeft demissionair minister Schouten een ontheffing verleend ten aanzien van circusolifant Buba van het verbod op wilde dieren in circussen.
Slacht
Stalbranden en verzekeringen Nieuws: 5 april 2021 Hoe kan het dat die veestallen nog verzekerbaar zijn?
Animal Rights
Animal Rights roept op om te stoppen met het inzetten van honden en paarden Nieuws: 2 april 2021 Bij de uit de hand gelopen 1-aprilgrap in Brussel raakten ook zeven politiepaarden gewond.
Animal Rights
Inspraak over politiehonden in Rotterdam Nieuws: 2 april 2021 Op 1 april 2021 sprak Animal Rights per brief in bij de gemeenteraad van Rotterdam op het onderwerp ‘politiehonden’.
Dier­proeven
Minder dierproeven aan de UGent Nieuws: 2 april 2021 De universiteiten zijn op dit moment de grootverbruikers van dierproeven. Terwijl ze net het goede voorbeeld zouden moeten geven en volop zouden moeten inzetten op innovatief dierproefvrij onderzoek zonder dierenleed.

Pagina's