Main content

Inhoud

Updates

Animal Rights
Goede mensen met compassie Blog: 25 september 2017 Het doet pijn om te zien hoe we als mens zijn afgedwaald. Ver weg van wie we zijn of willen zijn. Goede mensen met compassie en empathie.
Slacht
Misstanden in slachthuizen zijn structureel Nieuws: 22 september 2017 Animal Rights heeft de hand gelegd op 145 waarschuwingen en boetes die door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) zijn opgelegd aan slachthuizen.
Dier­proeven
Politieke ambitie moet zorgen voor vervanging dierproeven Nieuws: 19 september 2017 De politiek heeft zich in een Ronde Tafelgesprek in de Tweede Kamer uitgebreid laten informeren over de ontwikkeling van proefdiervrije onderzoeksmethoden. Animal Rights was erbij.
Slacht
Meldingsformulieren tonen ernstig zieke dieren in slachthuis Izegem Nieuws: 14 september 2017 De meldingsformulieren van inbreuken in slachthuis Verbist te Izegem van vorig jaar tonen ernstig dierenleed. Zieke en gewonde runderen werden op onwettige wijze aangeleverd in het slachthuis.
Slacht
Campagne slachthuis Izegem: de tijdlijn Nieuws: 13 september 2017 Een chronologisch overzicht van de gebeurtenissen rond de campagne van slachthuis Izegem.
Slacht
Schokkende beelden uit slachthuis Izegem Nieuws: 12 september 2017 Opnieuw legt Animal Rights schrijnend dierenleed vast in een Belgisch slachthuis. Humane slacht bestaat niet.
Slacht
Fuik van activisten bij HANOS Nieuws: 10 september 2017 We roepen HANOS op om te stoppen met de verkoop van Veluwse eend. Onze campagne gaat door.
Slacht
Actie in restaurant om verkoop Veluwse eend Nieuws: 8 september 2017 Animal Rights demonstreerde gisteravond tegen de verkoop van Veluwse eend in een drukbezocht restaurant in Maarssen. Met protestborden stonden de actievoerders aan de tafels.
Bont
Ministerie schimmig over illegale uitbreidingen nertsenfokkerijen Nieuws: 5 september 2017 Het is te gek voor woorden dat het ministerie niet gewoon openheid geeft over aantallen nertsen per bedrijf en of er sprake is van een overtreding van de wet.
Slacht
Waar een groothandel klein in kan zijn Nieuws: 5 september 2017 HANOS laat in een reactie aan Animal Rights weten de demonstratie van aanstaande zaterdag bij de vestiging in Delft te betreuren. De groothandel verzoekt ons met klem om de demonstratie af te blazen.

Pagina's