Main content

Inhoud

Updates

Slacht
TOMASSEN DUCK-TO BELOONT VOOR ILLEGALE SLACHT Nieuws: 24 mei 2018 Eendenslachter Tomassen Duck-To uit Ermelo wordt mogelijk beloond voor het jarenlang overtreden van de vergunningseisen.
Slacht
Tijdlijn - Red de eenden Nieuws: 23 mei 2018 Animal Rights voert campagne voor een verbod op de eendenfokkerij. Volg de laatste ontwikkelingen op onze website.
Jacht
De hunt saboteurs van Animal Rights Nieuws: 17 mei 2018 De hunt saboteurs van Animal Rights trekken er sinds 2015 op uit om jachtpartijen te verstoren. Onze bedoeling is duidelijk: het beschermen van zoveel mogelijk wilde dieren.
Jacht
VERBOD OP NACHTELIJKE VOSSENJACHT Nieuws: 14 mei 2018 Jagers in Flevoland mogen niet langer 's nachts op vossen schieten. De rechtbank in Utrecht heeft de ontheffing vernietigd.
Slacht
Illegaal slachten van eenden blijft ongestraft Nieuws: 3 mei 2018 Eendenslachter Tomassen Duck-To uit Ermelo kan ongestraft door blijven gaan met het structureel illegaal slachten van eenden.
Slacht
Gered van de slacht: geen dier hoeft te sterven voor vlees! Nieuws: 27 april 2018 Deze jonge dieren werden gespaard van een duister lot: eindigen als stuk vlees op het bord van een vleeseter. Ze staan symbool voor de miljoenen dieren die elk jaar omkomen in de Belgische slachthuizen.
Dier­proeven
Stop de megafokkerij van proefhonden Nieuws: 27 april 2018 Leverancier van Janssen Pharmaceutica betrapt op veel te veel honden in megafokkerij.
Dier­proeven
75.000 handtekeningen voor meer geld proefdiervrij onderzoek Nieuws: 25 april 2018 Animal Rights overhandigt 75.000 handtekeningen op Wereldproefdierendag.
Dier­proeven
Opnieuw stijgend aantal proeven op honden bij Janssen Pharmaceutica Nieuws: 23 april 2018 Terwijl in Nederland volop ambitie bestaat om dierproeven terug te dringen en af te schaffen, hinkt België achterop zonder concrete doelstellingen. Hoeveel dieren moeten nog nodeloos sterven in akelige experimenten?
Slacht
Legkippen redden of de eierindustrie sponsoren? Nieuws: 19 april 2018 Het opvangen van legkippen van een eierproducent is niet altijd een goede zaak. Waarom?

Pagina's