Main content

Inhoud

Updates

Jacht
Winnaars fotowedstrijd Animal Rights Nieuws: 14 juli 2020 Op World Wildlife Day lanceerde Animal Rights een fotowedstrijd met wilde dieren in de hoofdrol. De winnaars zijn bekend!
Slacht
Minister Schouten verzint daling aantal stalbrandslachtoffers Nieuws: 14 juli 2020 23 juni 2020 beantwoordde Landbouwminister Schouten vragen over stalbranden. Ze beweert dat het aantal stalbrandslachtoffers daalt. Daar moet ze echter wel een trucje voor uithalen.
Slacht
Reactie van de politiek op de slachthuisbeelden uit Torhout Nieuws: 13 juli 2020 Op woensdag 8 juli 2020 vond een commissievergadering plaats waarin minister Ben Weyts vragen beantwoordde naar aanleiding van de gruwelijke beelden die Animal Rights op 23 juni publiceerde.
Jacht
Hunt Saboteurs voeren succesvol actie Nieuws: 13 juli 2020 De afgelopen twee weekenden konden jagers zich verheugen op onze aanwezigheid.
Plant Power
Gastles van een boer? Dan ook van Animal Rights Nieuws: 12 juli 2020 Animal Rights wil overal waar boeren een gastles geven ook een gastles geven. Het is belangrijk dat iedere leerling het hele verhaal over de veehouderij en visserij te horen krijgt.
Slacht
Pourquoi les abattoirs n'ont pas des murs en verre Nieuws: 11 juli 2020 Discours de coordinatrice de la campagne chez Animal Rights, Els Van Campenhout
Slacht
Waarom slachthuizen niet willen dat we binnen kijken Nieuws: 11 juli 2020 Speech van Animal Rights campagnecoördinator Els Van Campenhout bij de demonstratie voor de poorten van het slachthuis Torhout.
Bont
Ministers gaan gesleep met nertsen en hun mest weer toestaan Nieuws: 10 juli 2020 Terwijl de ministers falen in het indammen van de corona besmettingen op nertsenfokkerijen gaan ze wel het gesleep met dieren tussen bedrijven weer toestaan.
Bont
Brief aan de ministers over aangenomen motie fokverbod nertsen vanwege corona Nieuws: 10 juli 2020 In juni werd een motie aangenomen over een verbod op het beroepsmatig fokken van dieren die bevattelijk zijn voor het coronavirus. De ministers weigeren die motie uit te voeren. Dat pikken wij niet!
Jacht
Europese burgers positief over vestiging wolven Nieuws: 10 juli 2020 Maar liefst 93% van de onderzochte volwassen vindt dat wolven het recht hebben om in het wild te bestaan.

Pagina's