Main content

Inhoud

Updates

Dier­proeven
Stichting MS Research neemt geen afstand van dierproeven Nieuws: 23 mei 2017 Animal Rights en Een DIER Een VRIEND vinden het teleurstellend dat een goed doel dierproeven financiert. Onlangs liet een adviesrapport aan de overheid notabene zien dat proeven op apen zowel ethisch als wetenschappelijk omstreden zijn.
Dier­proeven
150 activisten protesteren voor sluiting apentestcentrum Nieuws: 20 mei 2017 Met deze actie willen we onze eis kracht bij zetten: onmiddellijke stopzetting van de apentesten.
Dier­proeven
Goed doel betaalde mee aan lijdensweg apen Nieuws: 19 mei 2017 Met geld van de Stichting MS Research zijn jarenlang zeer pijnlijke dierproeven met apen in het BPRC in Rijswijk gefinancierd. Hierbij werden apen blind en verlamd gemaakt.
Dier­proeven
Apen blind en verlamd gemaakt in Rijswijk Nieuws: 15 mei 2017 In het grootste apentestcentrum van Europa, het Biomedical Primate Research Center (BPRC) in Rijswijk, worden resusapen en penseelapen ziek gemaakt met stoffen die hun zenuwen aantasten.
Slacht
Humane slacht bestaat niet! Nieuws: 15 mei 2017 Hoe humaan is het slachtproces nu echt wanneer het uitgevoerd wordt volgens strikte dierenwelzijnsvoorschriften?
Bont
Dierenorganisaties willen nertsenfokkerijen controleren op illegale uitbreidingen Nieuws: 10 mei 2017 Controle is hard nodig omdat tientallen nertsenfokkers willen uitbreiden. Dit is niet toegestaan, maar de overheid weigert te handhaven.
Animal Rights
Animal Rights symposium op Vegfest 2017 Nieuws: 8 mei 2017 Op zaterdag 28 oktober organiseert Animal Rights het jaarlijkse symposium op het VegFestNL 2017 in het Beatrixgebouw in de Jaarbeurs Utrecht. Ontmoet de mensen achter Animal Rights en laat je inspireren door onze campagnes.
Bont
Rios Mink in hoger beroep om openbaarheid boeterapport Nieuws: 26 april 2017 Bont voor Dieren en Animal Rights zijn verbijsterd dat Rios Mink sinds januari 2016 een juridische strijd voert tegen het openbaar maken van de waarheid over wat zich nu werkelijk afspeelt op het bedrijf.
Slacht
De beelden staan op ons netvlies gebrand Blog: 26 april 2017 Benoit Van den Broeck, campagnecoördinator bij Animal Rights, schrijft zijn bevindingen een maand na het verschijnen van de beelden uit het 'horrorslachthuis' in Tielt.
Dier­proeven
Mogen proefdieren lijden als het anders kan? Nieuws: 25 april 2017 Op jaarbasis worden ruim een miljoen proefdieren in Nederland gebruikt. Het zijn niet alleen apen, maar ook andere dieren als honden, konijnen en muizen. En iedereen wil ervan af.

Pagina's