Main content

Inhoud

Animal Rights start podcast

Nieuws: 7 juni 2020
Animal Rights

Animal Rights komt op voor de rechten van dieren. Voor ons telt: elk dier is een individu met recht op leven en welzijn. Dieren bestaan niet voor ons, maar voor zichzelf. In de podcast gaat Animal Rights verschillende onderwerpen bespreken die direct of indirect met dieren en dierenrechten te maken hebben. Hierin wordt met verschillende gasten de diepte ingegaan aangaande het te bespreken onderwerp.

Volg onze podcast op Spotify, Soundcloud en Itunes.

Hoe en waarom wij deze podcast maken

De pilot van de Animal Rights Podcast staat in het teken van de twee makers van deze podcast. Hierin vertellen Jan en Konrad wat hun drijft een podcast te maken, wat hun eigen favoriete podcasts zijn en uiteraard komen we er achter wat zij, naast de podcast, voor Animal Rights doen. Als allereerste gast: journalist en schrijver Anna Krijger met bevindingen over de ontwikkeling en de rol van podcasts in de media. Beluister de Podcast via Soundcloud.

Podcast wordt verzorgd door

  • Jan ten Cate. Hij woont en werkt in Den Haag, is vrijwilliger bij Animal Rights en streeft naar een wereld zonder diergebruik.
  • Konrad Szymanski. Animal Rights campagnemedewerker. Visual Media Editor tevens eindredactie en productie van Animal Rights Podcast.