Main content

Inhoud

Update Animal Rights België

Nieuws: 3 november 2018
Animal Rights

Animal Rights is helaas genoodzaakt om afscheid te nemen van onze Belgische campagnecoördinator Benoit van den Broeck en voorzitter Nadine Lucas. Ondanks meerdere bemiddelingspogingen bleek een langdurig conflict over missie en visie, een gebrekkige samenwerking en slechte communicatie onoverbrugbaar. We willen hen bedanken voor hun werk voor Animal Rights en we wensen hen succes bij hun toekomstige activiteiten.

Animal Rights blijft één organisatie

We willen benadrukken dat Animal Rights een organisatie was, is en blijft met een afdeling in België en Nederland. Campagnecoördinator Els van Campenhout en directeur Susan Hartland zullen samen met alle medewerkers, vrijwilligers en bestuursleden het belangrijke werk voortzetten.

Alle geplande infostanden en andere evenementen waar wij aanwezig zullen zijn, gaan gewoon door. De veranderingen waar Animal Rights België momenteel doorheen gaat zullen onze dagdagelijkse inzet voor de dieren niet beïnvloeden. Er is nog nooit een tijd geweest waarin de dieren ons zo hard nodig hebben als vandaag. En net daarom hopen de dieren en wij dat we op jullie hulp en steun kunnen blijven rekenen.

We streven een nog betere en intensere samenwerking tussen het team en de vrijwilligers na. We gaan zo snel mogelijk nieuwe campagnes lanceren en ons belangrijk undercoverwerk blijven we ook gewoon voortzetten. En daar mogen onze donateurs en vrijwilligers zeker niet in ontbreken.

We zijn 100% toegewijd aan dierenrechten. Met onthullende undercoverbeelden, goed onderzoek, sterke argumenten, levensreddende campagnes en krachtige petities is Animal Rights een echte stem voor de zwaksten in de samenleving. Nu en in de toekomst.