Main content

Inhoud

Podcast: The Twenty Twenty Tapes. Terugblik op een jaar vol activisme.

Nieuws: 17 maart 2021
Animal Rights

Animal Rights komt op voor de rechten van dieren. Voor ons telt: elk dier is een individu met recht op leven en welzijn. Dieren bestaan niet voor ons, maar voor zichzelf. In onze podcast bespreken wij verschillende onderwerpen die direct of indirect met dieren en dierenrechten te maken hebben. In deze negende aflevering blikken we samen met onze teamleden terug op 2020: een jaar vol activisme

Volg onze podcast op Spotify, Soundcloud en Itunes

Hoogtepunten in 2020

In deze aflevering gaan we in gesprek met onze teamleden Susan, Jen, Jessica, Suzanne, Els en Erwin over hun hoogtepunten in 2020. En je krijgt zelfs een virtuele rondleiding door het kantoor van Animal Rights!

Animal Rights ontvangt geen subsidie en is volledig afhankelijk van donaties en de verkoop van merchandise. Daarom vinden we het belangrijk te laten zien wat we met ons geld doen. Zo publiceren we onze financiële jaarverslagen op de website en zijn we transparant over het salaris van de directeur. In deze aflevering nemen we jullie mee langs een aantal van de vele acties die we het afgelopen jaar hebben kunnen doen dankzij de gulle giften van jullie, onze donateurs.

Wil je weten op welke manieren je ons kan helpen? Check hier voor meer informatie

Gasten in deze podcast

  • Susan Hartland, directeur Animal Rights Nederland en België.
  • Suzanne van der Horst, organisator Animal Rights Nederland.
  • Els van Campenhout, campagnecoördinator Stop De Slacht België.
  • Jessica Smit, campagneleider Ban De Jacht Nederland.
  • Jen Hochmuth, campagnecoördinator Vervang Dierproeven België.
  • Erwin Vermeulen, campagneleider Stop De Slacht Nederland.