Main content

Inhoud

Doe mee met Music For Life 2018

Nieuws: 17 september 2018
Animal Rights

Het is zo ver! De inschrijvingen voor Music For Life zijn deze week geopend en ook Animal Rights is opnieuw een van de goede doelen waarvoor je geld kan inzamelen. Animal Rights is een stem voor de allerzwaksten in onze maatschappij. De dieren hebben ons harder dan ooit nodig en ook jij kan jouw steentje bijdragen om samen met ons nog meer dierenlevens te redden.Vorig jaar haalden we €9030,37 op met de Warmste Week, waarmee we heel wat dierenlevens gered hebben door middel van ons succesvol onderzoek. Breek je samen met ons dat record om het deze keer nog beter te doen?

Music For Life: Wat kan jij doen?


Zet een actie op

Je kan zelf een actie opzetten om geld in te zamelen voor Animal Rights door bijvoorbeeld zelfgemaakte koekjes te verkopen, taarten te bakken, auto’s te gaan wassen of andere producten of diensten te verkopen. Je kan het zo gek niet gaan bedenken, alles is mogelijk! 
Klik op de onderstaande knop en registreer nu jouw actie. Doe mee met de Ketnet-Koekenbak

Schrijf je in met jouw klas voor de Ketnet-Koekenbak om een koekenbak te organiseren met jouw klas. Per school kunnen kunnen meerdere klassen ook samenwerken tijdens deze actie.
Registeren voor de Ketnet-Koekenbak kan hier

Loop samen met ons de Warmathon

Vanaf dit jaar kan je zelf jouw goede doel kiezen waarvoor je de Warmathon loopt. Trek jouw Animal Rights shirt aan en loop of wandel je samen met ons warm tijdens Music For Life! Er kan gelopen of gewandeld worden in Leuven, Brussel, Antwerpen, Brugge en Gent. We willen in zoveel mogelijk steden teams opzetten die samen het parcours afleggen. Ons vaste team zal aanwezig zijn in Gent en daar de vrijwilligers verzamelen aan de start. In de andere steden zoeken we ook sportievelingen die graag deelnemen. Daarvoor zoeken we per stad (behalve voor Gent) ook iemand die graag de vrijwilligers samenbrengt aan de start. Registeren voor de Warmathon de parcours ontdekken kan vanaf maandag 15 oktober. (Meedoen met de Warmathon kost €15, waarvan er 10 naar Animal Rights gaat.) 


Heb je nog vragen over De Warmste Week of Music For Life?
Hier vind je alle antwoorden.