Main content

Inhoud

Ons Bestuur

Mijn naam is Chris Breedveld. Ik vind het belangrijk dat mensen dieren weer gaan zien als levende wezens en niet louter als gebruiksvoorwerpen met als doel er geld mee te verdienen.

Ik ben toegetreden als bestuurder omdat Animal Rights zich heel breed inzet om dierenleed - dat helaas alom voorkomt - te bestrijden.

Mijn streven is om samen te groeien tot een grote sterke stichting die echt een stem voor de dieren gaat worden.

Chris Breedveld
Voorzitter Animal Rights


Mijn naam is Dennis Oosterbaan. Ik ben getrouwd en heb een zoon. Ik zet mij al vele jaren in als vrijwilliger voor Animal Rights. Sinds mei 2015 ben ik ook bestuurslid.

Ik sta voor een wereld waar de allerzwaksten in de maatschappij, de dieren, recht hebben op welzijn en leven. Zij kennen amper wettelijke bescherming en trekken dan ook altijd aan het kortste eind.

Ik heb in opdracht van 'Wilde Dieren de Tent Uit', 'Varkens in Nood' en 'VierVoeters' foto’s gemaakt. Onder andere van dieren die gehouden worden onder erbarmelijke omstandigheden.

Ik ben dan ook erg gelukkig met het wettelijk verbod op het gebruik van wilde dieren in circussen. Laat het een begin zijn voor totale erkenning van dierenrechten.

You may choose to look the other way but you can never again say you did not know.”  - William Wilberforce

Dennis Oosterbaan
Penningmeester Animal Rights


Mijn naam is Mark Kulsdom. Ik ben co-founder van de Dutch Weed Burger.

Ik geloof dat plantaardig leven de sleutel is tot verandering. Of het nou gaat om het einde van de ellende in de bio-industrie, het verduurzamen van de economie of totale wereldvrede. We’re changing the way we eat, one delicious bite a time!

De oplossing voor al deze vraagstukken ligt op je bord. De keuze is aan jou!

Mark Kulsdom
Secretaris Animal Rights