Main content

Inhoud

Gered van de slacht: geen dier hoeft te sterven voor vlees!

Nieuws: 27 april 2018
Slacht

België - Deze jonge dieren werden gespaard van een duister lot: eindigen als stuk vlees op het bord van een vleeseter. Ze staan symbool voor de miljoenen dieren die elk jaar omkomen in de Belgische slachthuizen.

Broodnodig: ambassadeurs voor de dieren

De dieren in de industriële veehouderij hebben ambassadeurs nodig. Ze hebben immers niemand die voor hen spreekt, die voor hun belangen opkomt. Daarom redt Animal Rights enkele kuikens, kippen en lammetjes, die vervolgens sympathie en compassie opwekken bij het publiek. Heel wat mensen zien namelijk graag dieren, en Animal Rights wil dat het niet ophoudt bij enkel huisdieren.

Animal Rights vindt dat elk dier recht heeft op leven, op geluk. Ook de dieren die het vaakst vergeten worden: de dieren in de industriële veeteelt. Het gaat om miljoenen varkens, runderen, kippen, schapen, lammetjes, noem maar op. Ook de jonge dieren moeten voor de bijl voor de nietsontziende honger naar vlees.

Kies voor Plant Power

Wij roepen op om vlees links te laten liggen: kies voor plantaardige voeding. Dit is immers de beste keuze voor de dieren, voor je gezondheid, voor de planeet. Het is de logische keuze als je kiest voor liefde, respect, compassie. Laat je hart spreken en kies voor Plant Power!