Main content

Inhoud

Wedstrijd: schiet foto's, geen dieren!

Nieuws: 3 maart 2020
Jacht

Vandaag is het World Wildlife Day. Een dag om ons te herinneren aan onze verantwoordelijkheid tegenover onze wereld en de levensvormen waarmee we deze delen. World Wildlife Day is uitgegroeid tot één van de belangrijkste wereldwijde evenementen gewijd aan dieren in het wild.1 Vandaag lanceert Animal Rights een fotowedstrijd met Nederlandse en Belgische wilde dieren in de hoofdrol. Het uitgangspunt van deze wedstrijd luidt: schiet geen dieren, maar foto’s! Pak je camera, leg de wilde dieren in jouw omgeving vast en stuur je foto in.

Kinderen en jongeren tot en met 14 jaar kunnen meedoen aan de categorie junior.

WEDSTRIJD: SCHIET FOTO’S, GEEN DIEREN

De fotowedstrijd kent drie categorieën: zoogdieren, vogels en insecten. Het insturen van foto’s kan t/m eind mei. De foto’s in elke categorie worden beoordeeld door een vakjury. Ook kan publiek meestemmen voor de publieksfavoriet.

HOE KAN JE MEEDOEN?

Er zijn twee leeftijdscategorieën. Kinderen en jongeren tot en met 14 jaar kunnen meedoen aan de categorie junior. Iedereen ouder dan 14 jaar kan meedoen aan de categorie volwassenen. Wil je meedoen? Kijk hieronder hoe! Let op: de fotowedstrijd heeft betrekking op Nederlandse en Belgische wilde (inheemse) dieren.

  • Woon je in Nederland? Stuur je foto naar media@animalrights.nl. Woon je in België? Stuur je foto naar media@animalrights.be.
  • Vermeld met welke categorie je meedoet: zoogdieren, vogels of insecten.
  • Je kan per categorie twee foto’s insturen.
  • Vermeld je naam, leeftijd, woonplaats en contactgegevens.
  • Insturen kan tot en met 31 mei 2020

Winnaars

De winnaars van de fotowedstrijd worden in juni bekend gemaakt op twee nog aan te kondigen evenementen in Nederland en België. De winnende foto’s worden opgenomen in een reizende fototentoonstelling én zullen gebruikt worden op ansichtkaartjes van Animal Rights. Daarnaast ontvangen de winnaars een “Animal Rights goodiebag” en twee gratis tickets voor de evenementen in juni.

Klik hier voor het evenement op Facebook!