Main content

Inhoud

Solidariteit met aangevallen hunt saboteur

Nieuws: 10 mei 2021
Jacht

Animal Rights roept op om massaal kaarten te sturen naar de aangevallen Britse hunt saboteur. Eind april werd de 40-jarige man op zijn hoofd geslagen tijdens een reddingspoging. De dappere activist wilde dassen redden uit de handen van een groep jagers. Hij werd al bloedend, met een enorme gaap in zijn hoofd, achtergelaten.

Jessica Smit, campagneleider van Animal Rights: “We zijn solidair met de aangevallen hunt saboteur. Hij riskeerde zijn leven om dassen in nood te beschermen. We roepen op om massaal een kaart te sturen. Zo laten we zien dat je er nooit alleen voor staat wanneer je opkomt voor dieren.”

We roepen op om massaal een kaart te sturen.

Jessica Smit, Animal Rights

Bericht uit Engeland

De hunt saboteur maakt het gelukkig goed en is zelfs al weer op pad geweest om op te komen voor dieren in het wild. In een reactie laat hij weten: “Al de berichten en reacties betekenen zoveel voor mij, bedankt! Ik ben voorzichtig aan het herstellen en ik zal er littekens aan overhouden. Hoe je een dier kunt pijnigen is mij een volstrekt raadsel, het enige wat ze willen is in vrede te leven. Ik voel dat ik niet kan rusten omdat er zoveel te doen is. Elke dag is er iemand die een das, vos, haas of vogel aan het bejagen is… het stopt nooit. We blijven actievoeren om wilde dieren te beschermen!”

Stuur NU een kaart

Je kunt tot en met 20 mei 2021 een kaart met Engelstalige boodschap sturen naar:

  • Animal Rights, Postbus 73937, 2507 AK Den Haag, Nederland.
  • Animal Rights, Derbystraat 47 B, 9051 Gent, België.

Wij sturen vervolgens alle kaarten door naar de hunt saboteur. Hij wil graag anoniem blijven om zichzelf te beschermen tegen bedreigingen van jagers.