Main content

Inhoud

Crowdfunding: Maak van 2022 het jaar van het proefdier!

Nieuws: 6 december 2021
Dier­proeven

Bedankt aan alle donateurs! Dankzij jullie hebben we ons doel bereikt en kunnen we ook in 2022 strijden voor proefdieren!

Animal Rights zet zich sinds 2015 in voor dierenrechten. Een van onze pijlers is het opkomen voor proefdieren. Zo brachten we verhalen naar buiten van apen die worden gebruikt in akelige proeven van het BPRC en de KU Leuven of Charles River en Janssen Pharmaceutica waar zelfs nog beagles worden gebruikt in dierproeven. Verder organiseren we demonstraties en zetten druk op instellingen die proefdieren gebruiken. Dit is broodnodig! Ondanks alle beloftes de voorbije jaren om dierproeven af te bouwen, worden er niet minder proefdieren gebruikt.

Dankzij jullie steun kan Animal Rights:

  • onderzoekswerk doen naar proefdieren in Nederland en België;
  • doeltreffend actie voeren en druk uitoefenen op dierproefnemers;
  • onze campagnes voor het herplaatsen van proefdieren uitbreiden naar België. Intussen werden er al zo’n 1000 knaagdieren gered;
  • met Animal Free Science wetenschappers aansporen om in te zetten op alternatieven;
  • werk maken van een mediacampagne! Zo kunnen we proefdieren in het straatbeeld brengen en nog meer mensen bereiken.

We hebben 20.000 euro voor 6 januari 2022 nodig zodat we door kunnen gaan met onze campagnes. Inmiddels hebben we 30% van dit bedrag bij elkaar!

Steun Animal Rights, help de dieren
Steun Animal Rights, help de dieren
Ideal
Visa
Mastercard
Paypal
Full size
Bedankt aan alle donateurs!

Met jouw bijdrage geef je ons de mogelijkheid en hulpmiddelen om ons belangrijke werk in Nederland en België voort te zetten. Elke donatie, groot of klein, is van harte welkom. Animal Rights krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donaties. Jouw steun is hard nodig!

Een deel van de opbrengst van onze fundraiser zal dit jaar gaan naar knaagdierenopvang het Knagertje, die de voorbije jaren een onmisbare schakel is geweest in het opvangen van proefdieren!

Ontmoet hier enkele gelukkige ex-proefdieren!

Steun Animal Rights, help de dieren
Steun Animal Rights, help de dieren
Ideal
Visa
Mastercard
Paypal