Main content

Inhoud

Veranderingen bij Animal Rights

Nieuws: 13 mei 2021
Animal Rights

Animal Rights maakt enkele personeelsveranderingen door. Vanwege het aanstaande vertrek van Susan Hartland als directeur zal vanaf 16 mei Rowena Vanroy de taak van interim-directeur op zich nemen. Dit in afwachting van een nieuw permanent directeurschap. Susan Hartland, die sinds 2018 aan het hoofd stond van Animal Rights, trekt zich vanaf dan om persoonlijke redenen terug. Zij zal echter nog steeds nauw betrokken blijven bij onze organisatie.

Rowena Vanroy is geen nieuw gezicht binnen Animal Rights. Sinds 2019 is zij verantwoordelijk voor de campagne Ban de jacht in België.

Lees hier de vacature voor het directeurschap.

Ook de “Stop de slacht”-campagne krijgt een ander gezicht. Kristel Grond wordt daar met directe ingang campagneleider, ter vervanging van Erwin Vermeulen. Zij was reeds actief binnen Animal Rights als campagnemedewerker. Zo kan Animal Rights ook in de komende jaren krachtige campagnes blijven voeren en het verschil maken voor de dieren, zowel in Nederland als in België.

"We bedanken Susan en Erwin voor alles wat ze de voorbije jaren hebben bereikt en wensen hen veel succes toe. Ons team zal zich sterk blijven maken om dierenleed uit de wereld te helpen," aldus Rowena Vanroy.

Denk jij dat je de ideale kandidaat bent om directeur te worden van Animal Rights? Hier vind je de vacature.