Main content

Inhoud

Tweede plaats Vegan Awards voor Animal Rights lespakket

Nieuws: 23 november 2020
Animal Rights

Het dit jaar uitgebrachte Animal Rights lespakket heeft de tweede plaats behaald in de categorie 'Beste vegan initiatief'. Animal Rights is trots. De eerste plaats ging naar Donnie aan de Kook, een programma op de nationale televisie dat duizenden mensen inspireert plantaardig te koken. Om achter dat programma als tweede te eindigen, is een mooie erkenning voor ons lespakket en de groeiende groep leerlingen die we daarmee bereiken en aan het denken zetten over dierenrechten.

Full size
Uitslag van de Vegan Awards in de categorie 'Beste vegan initiatief'

Vegan Awards

"De uitslag van de Vegan Awards is een compliment voor ons lespakket," zegt coördinator van het samenstellen van het lespakket Willem Vermaat. "Donnie aan de Kook geniet grote bekendheid op de televisie en het programma is een verdiende winnaar. Het zet plantaardig eten positief op de agenda. Dat wij achter dat programma als tweede eindigen zegt iets over de waardering die mensen hebben voor ons werk."

Lespakket

Het Animal Rights lespakket bestaat uit een werkboek voor leerlingen en een handleiding voor docenten. Het is kant-en-klaar: docenten kunnen met dit pakket direct de les uitvoeren. Het werkboek en de handleiding zijn gratis te downloaden (klik op de woorden hierboven).

Animal Rights heeft al van verschillende docenten positieve reacties gehad op het pakket. Daarom brengen we binnenkort een nieuwe printversie uit. Deze printversie zal te bestellen zijn bij Animal Rights.