Main content

Inhoud

Podcast: De Tweede Kamer & de lobby

Nieuws: 15 april 2021
Animal Rights

Animal Rights komt op voor de rechten van dieren. Voor ons telt: elk dier is een individu met recht op leven en welzijn. Dieren bestaan niet voor ons, maar voor zichzelf. In onze podcast bespreken wij verschillende onderwerpen die direct of indirect met dieren en dierenrechten te maken hebben. In deze tiende aflevering aan wij in gesprek met ervaren SP-politicus Frank Futselaar

Volg onze podcast op Spotify, Soundcloud en Itunes

De kracht van de burger

Hoe beïnvloed je beleidsmakers en wetgevers in ons parlement? Wat is de beste methode om bijvoorbeeld de eendenindustrie te laten stoppen?

Over dit soort onderwerpen spreken we met de ervaren SP-politicus Frank Futselaar. Een prettig gesprek met een bevlogen persoon die je laat weten hoe jij, als individuele burger, zaken onder de aandacht brengt bij een lid van de tweede kamer.

Te gast in deze podcast

Frank Futselaar
Van 2017 tot 2021 als Tweede Kamerlid voor de SP verantwoordelijk voor onderwijs, landbouw en natuurontwikkeling. Daarvoor was hij Statenlid in de Provincie Overijssel en beleidsmedewerker in zowel de Provincie Overijssel als het Europees Parlement.