Main content

Inhoud

Crowdfunding: Animal Rights in de rechtbank!

Wetten zijn vooral gemaakt om menselijke belangen te beschermen en houden niet of te weinig rekening met dieren. Dierenmishandelaars kunnen vaak ongestoord en zonder consequenties hun gang gaan. Zo werden in het Belgische Appelterre ganzenkuikens doodgereden en in Nederland werden zieke dieren door de NVWA goedgekeurd om op internationaal transport te gaan.

Bescherm dieren!

Kom op voor de belangen van dieren via de juridische weg door met ons rechtszaken aan te spannen. Samen konden we de NVWA ter verantwoording roepen en na een lange juridische strijd werden de wrede boeren van Appelterre veroordeeld. We maken gebruik van de ruimte die de wet biedt. Zo doen we informatieverzoeken, handhavingsverzoeken, stellen we bezwaarschriften op, dienen we klachten in en starten we beroepsprocedures. Dit alles om de rechtspositie van dieren te verbeteren.

Juridische instrumenten kosten veel tijd en geld. Met de crowdfunding hopen we deze maand 20.000 euro te verzamelen voor onze juridische kosten. Vind jij het ook belangrijk dat dieren beschermd worden? Vind jij ook dat dieren individuen zijn met recht op leven en welzijn? Doe een eenmalige donatie of steun met een maandelijks vast bedrag en sluit je aan in deze strijd!

De afgelopen jaren hebben de juridische activiteiten die Animal Rights voert al meerdere successen opgeleverd voor de dieren, hier lees je meer!

Help de dieren
Help de dieren
Ideal
Visa
Mastercard
Paypal

Rechtstreekse overschrijving

Je kunt ook steunen met een rechtstreekse overschrijving met vermelding "crowdfunding" op het bankrekeningnummer:

  • Voor Nederland: t.n.v. Stichting Animal Rights NL 29 TRIO 0786 9390 79
  • Voor België: t.n.v. Animal Rights VZW BE 51 5230 8073 1862

Meer informatie over onze juridische procedures vind je hier.