Main content

Inhoud

CROWDFUNDING: ANIMAL RIGHTS 2021

Animal Rights

Help jij ons om het ellendige leven van miljoenen dieren zichtbaar te maken?

Animal Rights zet zich in om via beeldmateriaal het dierenleed dat verborgen is achter gesloten deuren zichtbaar te maken. We creëren bewustzijn en zetten acties op touw om te zorgen voor verandering. Dat doen wij onder andere door onderzoekswerk, sterke argumenten en met onze onthullende beelden. Met ons beeldmateriaal vertellen wij een eerlijk verhaal en zijn we een ware stem voor de allerzwaksten in de maatschappij.

Om dit verhaal te kunnen blijven vertellen, hebben we jouw hulp nodig. Ons werk kost naast bloed, zweet en tranen, ook geld. Je kunt je wellicht voorstellen dat tijdens onderzoek en acties in het veld ons materiaal het soms zwaar te verduren heeft. Waardoor camera’s bijvoorbeeld aan vervanging toe zijn, reparaties nodig zijn en vaak ook nieuw materiaal aangeschaft dient te worden om zo nóg meer te kunnen laten zien.

We hebben 20.000 euro voor 10 januari 2021 nodig zodat we door kunnen gaan.

Met jouw bijdrage geef je ons de mogelijkheid en hulpmiddelen om ons belangrijke undercoverwerk in Nederland en België voort te zetten. Elke donatie, groot of klein, is van harte welkom. Animal Rights krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donaties. Jouw steun is hard nodig.

Steun Animal Rights, help de dieren
Ideal
Visa
Mastercard
Paypal

Wat Animal Rights nodig heeft:

• Foto- en filmcamera's & verschillende lenzen
• Nacht- en verrekijkers
• Go pro camera’s, 360º camera’s & videobewerkingsprogramma
• Drones
• Tri-pods, stabilizers
• Batterijen
• Radio’s
• Externe harde schijven & geheugenkaarten

Zo hebben wij het afgelopen jaar bijvoorbeeld dankzij onze drone beelden kunnen maken van de miserabele toestand van olifant Buba. Met een verborgen camera konden we beelden maken tijdens een bezoek aan een malafide puppy dealer. Tijdens de hunt sabs konden we vele misstanden vastleggen dankzij onze camera’s. We maakten ook beelden op nertsenfokkerijen waarmee we onder andere wetsovertredingen konden vastleggen en daadwerkelijk actie ondernemen. En dit zijn maar enkele voorbeelden waaruit de noodzaak van goed materiaal blijkt!

Doneer een eenmalig bedrag via een overschrijving op onze bankrekening:

Voor Nederland: t.n.v. Stichting Animal Rights NL 29 TRIO 0786 9390 79

Voor België: t.n.v. Animal Rights VZW BE 51 5230 8073 1862 **